Tina Laenen

Yoga is a light which once lit will never dim.

Ik ben Tina, vissen (27/02/1979), gevoelig, empathisch, spiritueel, sportief, positief, een goed gevoel voor humor al zeg ik het zelf, dromer, moeite met dicipline en organisatie, beetje onhandig, sociaal, authentiek en verzot op mijn man & kids.

Op 15 jarige leeftijd kwam ik voor het eerst in aanraking met relaxatietechnieken naar aanleiding van hyperventilatie.

Rond mijn 20ste volgde ik uiteindelijk mijn eerste les Hatha Yoga. Niet altijd even consequent, niet altijd even intensief. Het ontbrak me vooral aan dicipline, maar… Yoga is a light which once lit will never dim.

Veel jaren en veel ups en downs later werd tijdens een periode van stress, chronische hyperventilatie en bijhorende hartritmestoornissen mijn yogapractice steeds intenser.

Yoga leert me om te accepteren, te vertrouwen en mijn hart te volgen, hoe moeilijk dat soms ook is. Het leert me mijn grenzen te herkennen en niet zo hard te zijn voor mezelf en anderen. Yoga geeft me meer energie en zelfvertrouwen, meer rust in mijn hoofd, een sterker en flexibeler lichaam. Ik ben in staat om bewustere keuzes te maken en beter met de “struggles of life” om te gaan. Yoga is mijn medicijn.

Het yogapad is oneindig en ik blijf me dan ook voortdurend bijscholen tijdens opleidingen en workshops bij inspirerende leermeesters.

Mijn hart gaat uit naar Ashtanga Yoga. Bijna dagelijks stap ik op de mat. The better your practice, the brighter your flame.

In september 2018 werd de Yogastee geboren. Een plaats waar ik al mijn opgedane kennis en ervaringen mag doorgeven aan andere nieuwsgierige zielen. Een plaats waar ik telkens weer leer van mijn studenten. Een plaats om te verbinden, met onszelf en elkaar.

Namasté

The better your practice, the brighter your flame.

Het is mijn passie en missie om met behulp van yogatechnieken mensen te helpen, te motiveren en te inspireren om hun authentieke zelf te zijn, in hun volle kracht te staan, op en naast de yogamat.

Want yoga is voor iedereen, for everybody and for every body!

Yoga is meer dan alleen fancy pretzel poses. Yoga is een levenstijl, een krachtige tool voor een gezond en gelukkig leven en dàt wil ik heel graag met jou delen.

Welkom in de yogastee

Pin It on Pinterest