Welkom op onze gloednieuwe website & webshop!

door | 16 november 2021

Bloed, zweet en tranen, maar … TADAAAAAAA, mijn nieuwe website & webshop zijn online!

Nou nee, zo erg was het niet. Vooral tijd, heel veel tijd en heel veel geduld heb je nodig om zoiets op poten te zetten. En professionele ondersteuning in mijn geval, van 2 prachtige dames die ik via deze weg ook dadelijk heel erg wil bedanken. Super dikke merci Emilie & Valerie van Touch of Gold, voor jullie kennis, professionaliteit, behulpzaamheid en engelengeduld.

Mijn vorige website was aan een grondige update toe. Hij paste qua look & feel niet meer bij mij en mijn bedrijf. Na enkele solo pogingen om iets in elkaar te boksen en heel veel verspilde energie later nam ik dus 2 pro’s onder de arm. En jawadde, was dat een schot in de roos seg!

Ons logo kreeg een make-over. Simpel, strak en straight to the point. Zoals ik dus, maar dan niet te letterlijk. Volgens mijn hubby ben ik “geen simpel” en strak is ook al even geleden 🙂

De website & webshop heb ik van 0 opgebouwd en als ik nu het resultaat bekijk ben ik echt trots! Trots op mijn werk en trots op mezelf. Stappen durven zetten, investeren, uitdagingen aangaan, fotoshoots, uit die comfortzone, werken, vloeken, herbeginnen, volhouden en dan een mooie creatie als eindresultaat.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te nemen op www.deyogastee.be. Hier vind je ons uitgebreid aanbod aan yogalessen, reeksen, yoga specials, bedrijfsyoga, etc.

In onze webwinkel vind je allerlei yogamateriaal en heel binnenkort ook de leukste yogakleding. Ons aanbod is nog relatief klein, gaandeweg wordt dit uitgebreid. Alle artikelen worden uiteraard eerst getest en goedgekeurd door yours truly!

De komende periode neem ik nog extra tijd om verder te groeien, als persoon en als bedrijf. In goede en minder goede tijden, ik geniet elke dag van het ondernemerschap. Het is mijn passie en missie om jullie te inspireren en te motiveren, zowel op als naast de yogamat.

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief op de website en volg ons op Facebook & Instagram.

Veel surfplezier!

Namasté,

Tina

Pin It on Pinterest

Share This